Zelfreflectie flow magazine nl. Inspirerende quotes over vrijheid wijsheid en optimisme. Spreuken moederdag met bekende gezegden en citaten over moeder. Als je iets goeds ziet geef dan een compliment. In de ruimte. Liefdespaleis liefdesgedichten en love lyrics. Quote van de week moedertaal beheersen tekstbureau. Spreuken moederdag met bekende gezegden en citaten over moeder. Vanrenee handletteren bijbeltekst christelijk. Beste ideeën over meiden achtergrond op pinterest. Literaire fietsroute over de westfriese omringdijk. Inspirerende quotes van mensen die reizen tot kunst. De mooiste citaten uit het dagboek van anne frank. Afbeeldingsresultaat voor handlettering kaarten verjaardag.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)