Beste citaten uit het verleden op pinterest. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Beste ideeën over stier op pinterest zodiac. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Pin van suzie hinojosa op quotes pinterest stier. Liefde funny leuke teksten spreuken quotes foto. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Beste ideeën over sagittarius love op pinterest. Beste ideeën over geloof op pinterest geloofcitaten. Beste ideeën over werk citaten op pinterest. Pin by paddy vonken on citaten pinterest nice words. Pin van amethyst rueth op astrology pinterest. Over toekomst joanika advaita vedanta non dualiteit. Anton van duinkerken citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over gemini lover op pinterest.

Unesco scholen. Beste ideeën over grappige strand citaten op pinterest. So treu sterrenbeeld tweeling pinterest. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. De toekomst ziet citaten pot van. Beste ideeën over compliment citaten op pinterest. Beste ideeën over kleinkinderen op pinterest. Toekomst treffende citaten van puriteinen boekhandel en. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Waarheid zodiac cancer horoscoop kreeft pinterest.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.