Citaten toekomst quest teixeira de pascoaes is. Beste ideeën over babyborrel gedichten op pinterest. Je bent goed zoals gedichten en mooie teksten. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Best verleden heden toekomst images on pinterest a. Datgene wat niet lukt is meestal iets nu losgelaten. Citaten toekomst xiaomi mooie en inspirerende. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. So treu sterrenbeeld tweeling pinterest. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Spreuk durf voor jezelf te kiezen je koers. Beste ideeën over goede vrienden op pinterest kreeft. Beste ideeën over sagittarius love op pinterest. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf.

Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Pin van nathalie bribosia op things i like pensionados. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest. Best verleden heden toekomst images on pinterest a. Spreuk mindful laat komen wat komt gaan gaat zie. Veeg de spons over het verleden en schrijf leven dat. Over toekomst joanika advaita vedanta non dualiteit. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: