Geluk zit in kleine dingen wijsheid quotes nederlands. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Er zijn genoeg heksen die jou willen vergiftigen. Beste ideeën over tuin citaten op pinterest tuinier. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Beste ideeën over songteksten op pinterest. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Spreuken teksten citaten en gedichten bij overlijden. Beste ideeën over songteksten op pinterest. Beste ideeën over jaloezie citaten op pinterest. Pin van marielouise tilborg op koken pinterest. Pin van lia niemantsverdriet op grappig pinterest. Loesje pinterest teksten spreuken en citaten.

Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Beste ideeën over werkstress citaten op pinterest. Beste ideeën over moeder citaten op pinterest mama. Pin van hilda mangroelal op love pinterest echte man. Citaten weergeven google beste ideeën over mannen. Mijn kind citaten moeder pinterest. In dit huis teksten citaten godsdienst. In onze tuin leenbakker terrasideeen teksten. Beste ideeën over lieve teksten op pinterest deep. Bronafbeelding weergeven citaten t tonen teksten en. Beste ideeën over songteksten op pinterest. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Beste ideeën over licht citaten op pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)