In onze tuin leenbakker terrasideeen teksten. Mooie inspirerende tekst spreuken. Beste ideeën over blijf positief citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige zus citaten op pinterest. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Pin van lia niemantsverdriet op grappig pinterest. Beste ideeën over tuin citaten op pinterest tuinier. Citaten mijn gedichten. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Respect luisteren citaten gedichten en teksten. Beste afbeeldingen van interessante tekst. Beste ideeën over songteksten op pinterest. Bronafbeelding weergeven citaten t tonen teksten en. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest.

Beste ideeën over songteksten op pinterest. Beste ideeën over songteksten op pinterest. Beste ideeën over engelse citaten op pinterest. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Er zijn genoeg heksen die jou willen vergiftigen. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten. Beste ideeën over licht citaten op pinterest. Beste ideeën over zelf geluk citaten op pinterest. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige badkamer citaten op. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest. Beste ideeën over songteksten op pinterest. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.