Er zijn genoeg heksen die jou willen vergiftigen. Mooie tekst always be yourself inspirerende teksten. Beste ideeën over echte vrienden op pinterest. Beste ideeën over hart citaten op pinterest. Dicht erbij tegeltjeswijsheid pinterest teksten. Beste ideeën over citaten dankbaarheid op. Beste ideeën over citaten huwelijk op pinterest boom. Beste ideeën over citaten sterkte op pinterest. Beste ideeën over zelf geluk citaten op pinterest. Beste ideeën over haat citaten op pinterest poe. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Beste ideeën over songteksten op pinterest. Spreuken teksten citaten en gedichten bij overlijden. Beste ideeën over zelf geluk citaten op pinterest.

Beste ideeën over moeder kind citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. In dit huis teksten citaten godsdienst. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Mijn kind citaten moeder pinterest. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten stress op. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over korte citaten op pinterest. Rumag nederlandse tekst pinterest teksten citaten. Alzheimer spreuken pinterest dementie gedichten en. Tekstbord opa oma diy tekstborden nederlandstalig. Beste ideeën over bruiloft gedichten op pinterest. Beste ideeën over hart citaten op pinterest groot.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.