Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Stoere jaargetijden loesjes rain quotes en autumn. Citaten mijn gedichten. Herfst wat een prachtige tijd loesje. Jalien cozy living herfst op maandag. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Waarom ik zoveel zin heb in de herfst kelly caresse. Best images about loesje en familie on pinterest. Herfst quotes pinterest zoeken en google. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Pin by sandra oomes van oers on loesje pinterest. Citaten herfst vakantie beste ideeën over grappige. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest.

Herfst gedichten toon hermans oa belbin. Grappige uitspraken over de herfst. Herfst gedachte loesjes pinterest teksten. Meer dan herfst citaten op pinterest. Best images about verzameling mooie leuke en positieve. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Mooi en waar spreuken lbxxx teksten. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Best images about loesje on pinterest. Winter citaten pot van. Loesje v d posters on twitter quot herfst willen alle.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.