Stoere jaargetijden loesjes rain quotes en autumn. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Herfst wat een prachtige tijd loesje. Herfst gedichten toon hermans oa belbin. Winter citaten pot van. Grappige uitspraken over de herfst. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Best images about verzameling mooie leuke en positieve. Citaten mijn gedichten. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Jalien cozy living herfst op maandag. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Waarom ik zoveel zin heb in de herfst kelly caresse. Citaten herfst vakantie beste ideeën over grappige. Meer dan herfst citaten op pinterest.

Herfst gedachte loesjes pinterest teksten. Mooi en waar spreuken lbxxx teksten. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Loesje v d posters on twitter quot herfst willen alle. Best images about loesje en familie on pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Pin by sandra oomes van oers on loesje pinterest. Best images about loesje on pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Herfst quotes pinterest zoeken en google.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.