Beste ideeën over citaten door vrouwen op pinterest. Beste ideeën over licht citaten op pinterest. Beste ideeën over keuken citaten op pinterest. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. Beste ideeën over begrafenis gedichten op pinterest. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Mursticker shut the front door muursticker citaten. Leuke spreuk voor op een regenachtige dag citaten. Beste ideeën over opbeurende citaten op pinterest. Beste ideeën over licht citaten op pinterest. Beste ideeën over weekend citaten op pinterest. Beste ideeën over literatuur citaten op pinterest. Wijsheden china. Mooie plaatjes der liefde pinterest. Groot citaten boek e dr door bart de graaff.

Wijze woorden filosofie. Be groenemeijer citaten aforismen citeert de grote. Citaten over loslaten. Marc andries citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over gevoelige citaten op pinterest. Knutselen voor volwassenen een lichtpuntje zijn door. Filosofie in beeld gratis boeken downloaden pdf fb. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Midas dekkers citaten pot van. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Beste ideeën over citaten liefdesverdriet op. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Meer dan egoïstische mensen citaten op pinterest. Jacques brel citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over licht citaten op pinterest.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.