Inspirerende motivatie citaten over natuur achtergrond. Citaten en spreuken over natuur. Citaten natuur quotes om te onthouden als je niet kunt. Citaten uit het boek der natuur klaas van berkel isbn. Citaten liefde is alles één. Leonardo da vinci citaten aforismen citeert de grote. Schoonheid van moeder aarde wijze spreuken plusser. Inspirerende motivatie citaten over natuur achtergrond. Herfst jabbertje illustraties pinterest. Wijsheden ontvangen per e mail. Zelfs als de lucht volledig donker is zijn er nog steeds. Citaten mijn gedichten. Afbeeldingsresultaat voor mother nature quotes. Natuur quote nature flowers inspirerende quotes over. Een over kleur creativiteit natuur en bezieling.

Runner running run runningquotes gedichten spreuken. Citaten versjes plazilla. Inspirerende spreuken over de natuur wijsheden. Populair innerlijke kracht spreuken bj. Droom groot onderzoek buiten de gebaande paden ligt jouw. Inspirerende quotes van mensen die reizen tot kunst. Citaten over bomen beverboomzorg. Natuur. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen. Citaten natuur quotes om te onthouden als je niet kunt. Iedereen denkt aan de uitstekende voorvallen uit onze. Citaten natuur quotes om te onthouden als je niet kunt. Indianen beautiful pictures t indiaan citaten en spreuken. Jan jansen gedichten en verhalen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.