Als het geluk langskomt zorg dan dat er een stoel. Alzheimer ouderenzorg pinterest. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Bol zeggen wat je denkt kan ook iets aardigs zijn. Beste ideeën over zorg citaten op pinterest gemene. Pin van hetty poortema stegenga op zorg pinterest. Best citaten over dementie images on pinterest. Cultuurprik gwendolien lezing later begint vandaag. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Zuster zorg quotes verplegen citaten en teksten. Geef maar zorg ervoor dat je niet gebruikt word. Sick of the constant fight quotediary fighting quotes. Stichting onze hoop voorlichting palliatieve zorg voor. Citaten zorg beste ideeën over op pinterest. Werken in de zorg teksten en gedichten mooie citaten.

Spreuk niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven als. Loesje martje s space. Beste ideeën over zorg citaten op pinterest gemene. Mooie beschrijving van het werken in de gehandicaptenzorg. Citaten zorg beste ideeën over op pinterest. Best citaten over dementie images on pinterest. Citaten zorg beste ideeën over op pinterest. Beste ideeën over kanker citaten op pinterest strijd. Citaten zorg beste ideeën over op pinterest. Beste afbeeldingen van spreuken inspirerende citaten. Beste ideeën over zorg citaten op pinterest gemene. Citaten zorg beste ideeën over op pinterest. Spreuken collega quotes of the day. Als het geluk langskomt zorg dan dat er een stoel. Pin van annemieke op w o r d s ️dutch ️ pinterest.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.