Wim kan citaten aforismen citeert de grote gedachten. Bol quotes citaten wijsheden en spreuken. Charles bukowski citaten aforismen citeert de grote. Dankbaarheid teksten pinterest. Citaten victor hugo. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Beste ideeën over tumblr citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Citaten over kans aforismen citeert de grote. Beste ideeën over instagram bio quotes op pinterest. Knutselen voor volwassenen een lichtpuntje zijn door. Beste ideeën over grappige strand citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Lieve woorden voor vaderdag. Beste ideeën over zussen op pinterest waargebeurde.

Beste ideeën over pijn citaten op pinterest. Liefde funny leuke teksten spreuken quotes foto. Beste ideeën over papa citaten op pinterest. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste ideeën over vrienden op pinterest bff. Idioot is citaten pot van. Beste ideeën over honden gedichten op pinterest. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)