Goedemorgen smiley pinterest ochtend. Motif pola cetakan coffee susu hiasan kopi mold. Koffieverslaving dat je het koffieapparaat enthousiaster. True rumag quotes pinterest koffie spreuken en. Beste ideeën over grappige koffie op pinterest. Koffie en wifi mooie teksten leuke grappige. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Beste ideeën over motiverende afbeeldingen op. Beste keuken citaten op pinterest keukenmuur gezegden. Koffie words pinterest teksten en citaten. Jinten koffie untuk kesehatan obat herbal alami. Pin van nancy gerven op koffie gezegden pinterest. Koffie rumag pinterest grappige citaten en. Reeks van koffie verwante typografie citaten over.

Koffie nemen met u belettering — stockvector. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Gilmore girls pilot pinterest. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Dankjewel jabbertje pinterest spreuken teksten en. Het dna invite topic oneplus page. Vrouwenhumor de baas heeft me gevraagd om koffie voor hem. Leraar vakantieluxe plassen wanneer je wilt. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.