Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Koffie en wifi mooie teksten leuke grappige. True rumag quotes pinterest koffie spreuken en. Jinten koffie untuk kesehatan obat herbal alami. Dankjewel jabbertje pinterest spreuken teksten en. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Koffie words pinterest teksten en citaten. Pin van nancy gerven op koffie gezegden pinterest. Beste ideeën over motiverende afbeeldingen op. Motif pola cetakan coffee susu hiasan kopi mold. Goedemorgen smiley pinterest ochtend. Gilmore girls pilot pinterest. Het dna invite topic oneplus page. Koffieverslaving dat je het koffieapparaat enthousiaster.

Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Beste ideeën over grappige koffie op pinterest. Leraar vakantieluxe plassen wanneer je wilt. Koffie rumag pinterest grappige citaten en. Beste keuken citaten op pinterest keukenmuur gezegden. Vrouwenhumor de baas heeft me gevraagd om koffie voor hem. Koffie nemen met u belettering — stockvector. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)