Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Beste ideeën over moederdag citaten op pinterest. Een telefoonhoesje voor moederdag gocustomized. Meer dan moeder citaten op pinterest moeders. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Meer dan moeder citaten op pinterest moeders. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Top leuke moederdag quotes. Beste moeder theresa citaten op pinterest. Spreuken moederdag gezegden wiijsheden en citaten moeder. Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Beste moeder theresa citaten op pinterest. Meer dan moeder citaten op pinterest moeders. Moeder zijn gaat niet over wat je hebt opgegeven om een.

Top leuke moederdag quotes. Beste ideeën over moeder theresa citaten op pinterest. Meer dan moeder citaten op pinterest moeders. Beste ideeën over moeder kind citaten op pinterest. Beste ideeën over moeder citaten op pinterest mama. Meer dan moeder citaten op pinterest moeders. Beste ouderschap citaten op pinterest. Beste ideeën over vriendelijkheid citaten op pinterest. Mooie spreuken en citaten meer. Moeder woorden pinterest spreuken teksten en citaten. Tekst op canvas mijn moeder leuk kado voor moederdag. Beste ideeën over moeder kind citaten op pinterest. Zo flauw als ik tegen m n moeder begin over zwerfaval. Mijn kind citaten moeder pinterest. Verlies moeder mooie gedichten en illustraties.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.