Beste angst citaten op pinterest depressie en. Beste ideeën over bang citaten op pinterest. Beste ideeën over angst citaten op pinterest stoppen. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Loesje humor pinterest spreuken teksten en gedichten. Beste ideeën over angststoornis op pinterest angst. Spreuk niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven als. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Geloof hoop liefde is licht angst donker. Moed betekent angst voelen quotes pinterest. Spreuken over vertrouwen sh belbin. Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Beste ideeën over angst citaten op pinterest stoppen. Beste ideeën over angst citaten op pinterest.

Images about tuimeltekst op pinterest citaten. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Angst images google zoeken tekst pinterest search. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Met volle angst vooruit words pinterest quotes. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Citaten angst quick beste ideeën over op. Citaten en wijze woorden uit de islam angst voor dood. Beste ideeën over angst citaten op pinterest denken. Tegeltje met spreuk tegelspreuken woman quotes. Citaten angst quick beste ideeën over op.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.