Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Grappige quotes over ouder worden bol is een. Grappige teksten quotes of the day. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Beste ideeën over ouder worden citaten alleen op. Spreukentegel je bent pas oud als nek vaker stijf is. Beste ouder worden citaten op pinterest ouderdom. Meer dan afbeeldingen over de zorg op pinterest. Pin van krachtaardig op inspiratie. Zieer grappige plaatjes foto s. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest.

Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor grappige citaten over ouder. Ouder worden pinterest. Beste afbeeldingen over spreuken en gezegden op. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Beste ideeën over wijn grappen op pinterest. Seniorennet voor mensen met levenservaring en levenswijsheid. Grappige citaten ouderdom beste ideeën over. Pin by alie hasper on pinterest lisa humor and. Beste ouder worden citaten op pinterest ouderdom. Beste ouder worden citaten op pinterest ouderdom. Grappige citaten ouderdom beste ideeën over. Meer dan korte grappige citaten op pinterest. Grappige citaten. Pin van marion kemna op leuke plaatjes pinterest.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.