Beste afbeeldingen over spreuken en gezegden op. Grappige quotes over ouder worden bol is een. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Fijne dag yoorsies verkouden. Meer dan afbeeldingen over de zorg op pinterest. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Pin van martin schutz op grey funny humor en jokes. Beste ideeën over grappige ouder citaten op pinterest. Pin van marion kemna op leuke plaatjes pinterest. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Citaten over ouder worden populair wijsheden het. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Beste ouder worden citaten op pinterest ouderdom.

Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Beste ouder worden citaten op pinterest ouderdom. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Grappige teksten quotes of the day. Grappige citaten ouderdom beste ideeën over. Beste ideeën over ouder worden citaten alleen op. Pin van mandy de wit op leuke teksten pinterest. Beste ideeën over wijn grappen op pinterest. Beste ideeën over ouderdom citaten op pinterest. Zieer grappige plaatjes foto s. Citaten over ouder worden populair wijsheden het. Beste ouder worden citaten op pinterest ouderdom. Afbeeldingsresultaat voor grappige citaten over ouder. Grappige spreuk ik drink nooit meer met drank op. Spreuken citaten pot van.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.