Pin van conny scholte op pinterest spreuken. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Pin van mandy de wit op leuke teksten pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Grappige spreuk ik drink nooit meer met drank op. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Grappige citaten. Beste afbeeldingen over leuke citaten en grappige. Ouder worden is vernieuwend mensenmens. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Ouderdom quotes lewens seisoene pinterest. Beste ouder worden citaten op pinterest ouderdom. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest.

Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Bol oeps een seniorenmoment niet bekend. Beste ideeën over grappige verjaardagswensen op. Meer dan grappige citaten over werk op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten school op. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Grappige citaten la beauté et psychologie des femmes. Grappige citaten en gezegdes over het weer p s ton. Tegenwoordig hebben de ouderen toekomst loesje. Best images about fuck you on pinterest humor dutch. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Quotes over de kunst van het ouder worden citaten. Spreuk je kunt wel drie ballen tegelijk opgooien maar ze. Inspirerende tegelspreuken mooiespreuken. Beste ouder worden citaten op pinterest ouderdom.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.