Citaten rust beste ideeën over vinden op pinterest. Beste ideeën over rust citaten op pinterest. Beste ideeën over ontspannen citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor quotes zee pinterest. Best images about citaten innerlijke rust en. Ik heb je zo gemist. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Hsp gedicht rust gedichten pinterest mooie citaten. Innerlijke rust mooie teksten pinterest roest. Inzicht gun jezelf rust een ander trapt voor jouw niet. Solitude citaten over hoop en vertrouwen. Augustus gewoon harriette. Meer dan ontspannen citaten op pinterest. De rust in jezelf vinden mijn bord pinterest roest. Lieve mama quotes google zoeken citaten t.

Populair houden van is loslaten gedicht oc. Pin van caatje staats op spreuken gedichten om over na. Spreuk het samenspel van donker en licht onthult. Gedichten paula hagenaars mijn fotogedichten pinterest. Citaten rust beste ideeën over vinden op pinterest. Beste ideeën over rust citaten op pinterest. Beste ideeën over rust citaten op pinterest het. Conflicten met een ander tonen de binnen jezelf. Innerlijke rust mooie teksten pinterest spreuken. Ingspire spreuk gun jezelf rust uit komt de kracht. Beste ideeën over rust citaten op pinterest. Voor jezelf kiezen teksten pinterest. Quot laat het gedrag van anderen nooit jouw innerlijke rust. Citaat van ingspire laat achter je wat was gaan. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: