Voor jezelf kiezen teksten pinterest. Zodra je de essentie van stilte ontdekt begrijp. Quot laat het gedrag van anderen nooit jouw innerlijke rust. Avondgebed om rust christelijke teksten pinterest. Beste ideeën over rust citaten op pinterest. Pin van vonk en visie op citaten innerlijke rust. Best images about inspirerende nederlandse citaten. Inzicht gun jezelf rust een ander trapt voor jouw niet. Citaten rust beste ideeën over vinden op pinterest. Stilte spirituele teksten. Spreuk het samenspel van donker en licht onthult. Quote mindful leven tijd nemen voor jezelf is een keuze. Beste ideeën over rust vinden citaten op pinterest. Innerlijke rust mooie teksten pinterest spreuken. Citaten rust beste ideeën over vinden op pinterest.

Afbeeldingsresultaat voor quotes zee pinterest. Populair houden van is loslaten gedicht oc. Oktober met mijn ogen dicht ik alles heel. Beste ideeën over rust citaten op pinterest. Beste ideeën over ontspannen citaten op pinterest. Innerlijke rust mooie teksten pinterest roest. Best images about citaten innerlijke rust en. Afscheid hond mooie teksten en spreuken pinterest. Citaat van ingspire laat achter je wat was gaan. Beste ideeën over rust citaten op pinterest. Beste ideeën over rust citaten op pinterest het. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Ingspire spreuk gun jezelf rust uit komt de kracht. Pin van caatje staats op spreuken gedichten om over na. Beste ideeën over huis citaten op pinterest.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.