Rust on pinterest. Beste ideeën over persoonlijke groei citaten op. Beste ideeën over rust citaten op pinterest het. Beste ideeën over rust citaten op pinterest het. Beste ideeën over rust vinden op pinterest. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Innerlijke rust mooie teksten pinterest happiness. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Beste ideeën over rust citaten op pinterest. Best images about inspirerende nederlandse citaten. Best images about citaten innerlijke rust en. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over rust citaten op pinterest. Solitude citaten over hoop en vertrouwen.

Hoe krijg je de innerlijke rust in jezelf. De rust in jezelf vinden mijn bord pinterest roest. Spreuken spirituele teksten. Beste ideeën over herstel op pinterest citaten. Beste ideeën over ontspannen citaten op pinterest. Beste ideeën over rust citaten op pinterest. Solitude citaten over de stilte. Beste ideeën over rust citaten op pinterest. Lezingen en workshops voor innerlijke rust persoonlijke. Quot je kunt enkel innerlijke rust vinden als de beslissingen. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Quote mindful leven tijd nemen voor jezelf is een keuze. Waarom aan jezelf werken zo belangrijk is mindjoy. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Citaat van ingspire laat achter je wat was gaan.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.