Citaten. Goed of slecht citaten pot van. Inutilis scientia spinozana tumblr knutselen met. Carel peeters over quot spinoza s achtbaan nodigt. Spinoza en de vreugde van het inzicht uitgeverij balans. Filosofie spirituele teksten. Dima s place. Spirituele teksten gratis online programma s van. Spinoza en de vreugde van het inzicht uitgeverij balans. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Citaten. Citaten spirituele teksten. Citaten over de mens. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Citaten.

My name is spinoza driest ontwerpen. Dood vallen niet citaten pot van. Leven wordt beïnvloed citaten pot van. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Harde uitspraken mediamatic. Niets meer te zeggen citaten pot van. Door schade en schande wijs citaten pot. Bert breed marc lammers. Citaten.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)