Best images about citaten onderwijs quot wijsheden en. Best images about spreuken onderwijs on pinterest. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Beste ideeën over werk jubileum op pinterest. Beste ideeën over onderwijs quotes op pinterest. Beste ideeën over onderwijs quotes op pinterest. Over de waarde van diploma s mag nooit twijfel bestaan. Best loesje en onderwijs images on pinterest laughing. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Meer dan afbeeldingen over quotes onderwijs op. Pippi langkous spreuken quotes studio sproeten. Van mijn leraar nederlands mag ik in de les dromen als. Inspirerend je lacht want jij bent leraar kan deze. Luc stevens ontwikkeling topwijs. Beste ideeën over onderwijs quotes op pinterest.

Leraren komen van mars leerlingen helemaal niet. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Ideeën over onderwijs humor op pinterest grappige. Ingspire quote afstand nemen van wat je denkt anderen. Juf wat voor werk doe je eigenlijk citaten pinterest. Épinglé par juf charlotte sur citaten onderwijs quot wijsheden. Goed gedaan over feedback en mindset zelfsturing. Beste ideeën over onderwijs citaten op pinterest. Verhogen leeropbrengsten hoe doe je dat ppt download. Beste afbeeldingen van onderwijs busjes. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Citaten uit het onderwijs. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Beste ideeën over onderwijs quotes op pinterest. Tien leuke quotes over onderwijs.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.