Prikkelende posters archief onderwijs maak je samen. Citaten onderwijs george steiner modern is. Tien leuke quotes over onderwijs. Tuimeltekst pinterest spreuken. Ik hoor en vergeet zie leren. Tien leuke quotes over onderwijs. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Onderwijsadvies begeleiding xl excelleren in leren. De leerkracht ik heb het vermogen om een kind in twee. Mijn juf citaten pinterest mooie woorden. Facebookpost van de website gedachte kracht. Beste leraar citaten op pinterest educatieve. Het mooiste dat je een kind kunt geven is kans edukans. Mijn lijstjes loesje. Omdenken kopgroepbibliotheken read this.

Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Allard pierson onderwijs in mensenkennis is ondenkbaar. Citaten uit het onderwijs. Een goede leraar bekrachtigt wat er al is spreuken. Pippi langkous spreuken quotes studio sproeten. Spreuken out of the box pinterest citaten. Fouten maken waarom niet deze poster kan je ook gratis. Een traag groeiende boom kan ook de hoogste worden. Pin van martine de ridder op duidelijke communicatie is. Citaten onderwijs george steiner modern is. Van onderwijs maak je samen uitspraken. Onderwijs spreuken pinterest education. Waaron vijf dagen per week naar school je houdt geen tijd. Spreuken over autisme google zoeken quotes. Jelte van der kooi jeltevanderkooi op twitter eerste.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]