Ter inspiratie mooie quotes over ouder worden. Ter inspiratie mooie quotes over ouder worden. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Bol ouder worden is niet zo erg als je denkt aan. Gefeliciteerd jaar een boekje vol citaten en wijs. Redenen waarom het uitmaakt hoe je denkt over ouder. Beste ideeën over ouder worden op pinterest. Leuke spreuken grappige teksten mooie zinnen pluk de. Beste ideeën over ouder worden op pinterest. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Solitude citaten over ouder worden. Beste ouder worden citaten op pinterest ouderdom. Het leven na grijs of geweldig paradijsvogels magazine. De herfst is begonnen… met enkele citaten over oud worden. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest.

Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Quotes over ouder worden met een vleugje humor. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Beste ideeën over ouder worden op pinterest. Alweer een jaartje ouder de leukste citaten en wijshede n. De beste afbeeldingen over ouder worden op pinterest. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Beste afbeeldingen over ouder worden op pinterest. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor grappige citaten over ouder. Ter inspiratie mooie quotes over ouder worden. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Beste ouder worden citaten op pinterest ouderdom. Beste ideeën over ouder worden op pinterest. Beste ideeën over ouder worden op pinterest.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.