Meer dan toon hermans op pinterest citaten. Jaar spreuken quotes of the day. Beste ideeën over verjaardag citaten op pinterest. Pin van ilse buedts op verjaardag citaten. Nieuw bij wis en waarachtig stoere tekstkaart feest. Beste ideeën over gefeliciteerd op pinterest. Voor hanzsie kaarten pinterest mensaje de feliz. Verjaardag jaar humor citaten pinterest. Jaar getrouwd spreuken quotes of the day. Pin van diana bitter op verjaardag pinterest. Citaten boekjes. Kleurrijke liefde met citaten vector illustratie. Afbeeldingsresultaat voor verjaardag man humor birthday. Quotes e verjaardag abraham sarah vriendenboeken. Watercolor kaart voor verjaardag verjaardagskaarten.

Jarige job kussen voor jou birthday happy. Pin van foke singh op kaarten oa veronzinsels. Inspiratie teksten archives be blissed. Studio sterrenstorm citaten quotes uitspraken wijsheden. Best images about teksten voor mijn kinderen on. Beste ideeën over verjaardag zoon op pinterest. Beste verjaardag humor citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor grappige tekst verjaardag zus. Pin van carla smits op kaarten gefeliciteerd verjaardag. Beste ideeën over papa verjaardag citaten op pinterest. Best images about nederlandse teksten spreuken on. Seniorennet grappig of schattig vroeger en nu een. Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op. Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op. Beste grappige verjaardag citaten op pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.