Mooie naam voor mijn verjaardag rumag pinterest. Beste ideeën over gefeliciteerd op pinterest. Beste ideeën over verjaardag citaten op pinterest. Citaten boekjes. Citaten boekjes. Beste verjaardagskaart citaten op pinterest ste. Beste verjaardag citaten op pinterest. Beste verjaardag citaten op pinterest. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Beste ideeën over verjaardag zoon op pinterest. Beste ideeën over verjaardag citaten op pinterest. Beste ideeën over zussen op pinterest waargebeurde. Beste grappige verjaardag citaten op pinterest. Beste ideeën over verjaardag zoon op pinterest. Mijn zoon mooie spreuken pinterest.

Spreuken jaar quotes of the day. E mail h vleer outlook teksten d pinterest. Beste echte vriendschap citaten op pinterest. Kleurrijke liefde met citaten stock afbeeldingen. Beste verjaardag humor citaten op pinterest. Leuke teksten citaten pinterest spreuken en. Beste ideeën over papa verjaardag citaten op pinterest. Jaar spreuken quotes of the day. Van mij naar jij plaatjes kaarten pinterest. Gefeliciteerd kaart van babette harms. Beste ideeën over verjaardag humor kaarten op. Beste verjaardag humor citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor felicitatie zonder tekst. Afbeeldingsresultaat voor vrouwen humor spreuken. Beste sterke moeder citaten op pinterest meisjescitaten.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.