Beste ideeën over tante citaten op pinterest zijnde. Pin van miranda thiryn op quotes humor pensioen. Beste ideeën over grappige dieet citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige verpleegster citaten op. Wijsheid goede vrienden laten je geen stomme dingen doen. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Beste ideeën over maandag citaten op pinterest happy. Meer dan grappige minion op pinterest minions. Beste afbeeldingen van alle ja duh quotes. Meer dan chocolade citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op. ⚪️⚫️ smly pinterest spreuken citaten en teksten. Doemaarniet joke pinterest grappige teksten citaten.

Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Motivatie bleef liggen teksten pinterest. Wanneer je geen andere keus meer hebt mamaplaats. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Beste ideeën over grappige chocolade citaten op. Pin van silvia rumnit op nieuw jaar citaten pinterest. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Pin van sharon ongalok op plaatjes en teksten pinterest. Spreuk met humor de beste spreuken pinterest. Grappige citaten verjaardagen pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.