Beste ideeën over grappige verpleegster citaten op. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Alvast bedankt nederlandse dutch quotes pinterest. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Afbeeldingsresultaat voor grappige afbeeldingen met tekst. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Beste ideeën over grappige citaten school op. Beste ideeën over citaten huwelijk op pinterest boom. Humor belastingdienst tekst pinterest spreuken. Beste ideeën over tante citaten op pinterest zijnde. Mooie en inspirerende spreuken uitgezocht door wendy uit. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Beste ideeën over snoep citaten op pinterest. Meer dan grappige minion op pinterest minions. Grappige tuin citaten op pinterest.

Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Meer dan chocolade citaten op pinterest. Beste verjaardag humor citaten op pinterest grappige. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Beste ideeën over grappige citaten het weekend op. Beste ideeën over grappige chocolade citaten op. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over grappige dieet citaten op pinterest.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.