Meer dan chocolade citaten op pinterest. Grappige citaten verjaardagen pinterest. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Pin van sharon ongalok op plaatjes en teksten pinterest. Beste afbeeldingen van alle ja duh quotes. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Doemaarniet joke pinterest grappige teksten citaten. Beste ideeën over grappige verpleegster citaten op. Wijsheid goede vrienden laten je geen stomme dingen doen. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Pin van silvia rumnit op nieuw jaar citaten pinterest. Pin van miranda thiryn op quotes humor pensioen. ⚪️⚫️ smly pinterest spreuken citaten en teksten. Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware.

Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Beste ideeën over maandag citaten op pinterest happy. Meer dan grappige minion op pinterest minions. Wanneer je geen andere keus meer hebt mamaplaats. Motivatie bleef liggen teksten pinterest. Spreuk met humor de beste spreuken pinterest. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Beste ideeën over grappige chocolade citaten op. Beste ideeën over tante citaten op pinterest zijnde. Beste ideeën over grappige dieet citaten op pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.