Afscheid nemen gedicht toon hermans google zoeken. Best images about gedichten toon hermans on pinterest. Pin van pepi op mooie tekst gedichten citaten en spreuken. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest. Mooie ster quotes gedichtjes pinterest. Als je het woord moeilijk weg laat zal zien dat. Gedichten over verlies bijzondere en citaten. Verdriet condoleance pinterest verdrietig gedichten. Blijf jezelf mooie tektsten pinterest gedichten. Kaarsje rouw en verlies overlijden gedichten. Ik ging niet heen mooie gedichten en illustraties. Pin van ellen den brande op overlijdens teksten sprüche. Gedicht toon hermans over de zee kust citaten en. Citaten on pinterest. Op verzoek vervolg teksten gedichtjes pinterest.

Gedicht overleden kind sterretje google zoeken. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest. Linda forever rouw je bent er altijd mee bezig. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Pin van strauven marijke op begrafenis pinterest. Wanneer je iemand missen moet mooie teksten pinterest. Lees gedichten over rouw en verlies quotes inspiration. Kracht rememberme gedichten pinterest. Gedachten overlijden moeder google zoeken teksten. Mijn wereld rememberme gedichten sad words quotes. Pin van bea der speeten op wensen kaartjes quotes. Pin van elise erfmann op quotes pinterest gedichten. Beste ideeën over rouw op pinterest verlies verdriet. In memory verlies. Voor papa ik mis je oma blijf mij inspireren.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)