Een moederhart telt vele deuren mooie spreuken. Top leuke moederdag quotes. Beste ideeën over moeder kind citaten op pinterest. Beste ideeën over moeder citaten op pinterest mama. Beste moeder citaten op pinterest dochter en. Beste ideeën over moeder citaten op pinterest mama. Beste ideeën over moeder citaten op pinterest mama. Beste ideeën over moeder kind citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor tekst trots op je dochter. Meer dan moeder citaten op pinterest moeders. Beste ideeën over moeder citaten op pinterest mama. Mijn kind citaten moeder pinterest. Diepzinnige spreuken over het leven die moeders op hun. Verlies moeder mooie gedichten en illustraties. Meer dan moeder citaten op pinterest moeders.

Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Quotes over het leven als moeder wijze spreuken. Meer dan moeder dochter uitspraken op pinterest. Beste ideeën over moeder citaten op pinterest mama. Meer dan moeder citaten op pinterest moeders. Beste ideeën over moeders op pinterest dochter. Beste ideeën over moeder citaten op pinterest mama. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Omdat ik je moeder ben voor mijn kinderen pinterest. Top leuke moederdag quotes. Beste ideeën over moeder kind citaten op pinterest. Bol spreuken over moeders helen exley. Spreuken moederdag gezegden wiijsheden en citaten moeder. Mooie dochters plaatjes grappig pinterest. Meer dan moeder citaten op pinterest moeders.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.