Voor je dochter teksten en spreuken pinterest. Mijn kind citaten moeder pinterest. Meer dan moeder citaten op pinterest moeders. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Citaten over moeders beste ideeën moeder zoon. Bol spreuken over moeders helen exley. Beste ideeën over moeder citaten op pinterest mama. Citaten over moeders beste ideeën moeder zoon. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Top leuke moederdag quotes. Verlies moeder mooie gedichten en illustraties. Beste ideeën over moeder citaten op pinterest mama. Een echte moeder spruiken pinterest mama citaten. Beste ideeën over moeder kind citaten op pinterest. Moeders spreuken citaten familie zussen broers.

Top leuke moederdag quotes. Beste ideeën over moederdag citaten op pinterest. Beste ideeën over moeder citaten op pinterest. Beroemd moeder zoon quotes qu belbin. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Tips voor moederdag tekstopcanvas teksten pinterest. Haha grappig hoor moeder teksten moederdag spreuken. Meer dan moeder citaten op pinterest moeders. Tekst op canvas mijn moeder leuk kado voor moederdag. Top leuke moederdag quotes. Hotel mama spreuken moeders pinterest. Quotes over het leven als moeder wijze spreuken. Beste ideeën over moeder citaten op pinterest mama. Mooie tekst over moeder en dochter mooi pinterest. Beste ideeën over uil citaten op pinterest uilen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.