Marine brevet fra gymnastics women gymnastik turnen. Meer dan ideeën over fotografie citaat op pinterest. Vrolijke fotografie quotes fotografille. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Inspiratie fotografie quotes foto pinterest. Meer dan ideeën over fotografie citaat op pinterest. Beste ideeën over fotografie citaat op pinterest. Inspirerende quotes waar iedere fotograaf mee moet wakker. Beste ideeën over fotografie citaat op pinterest. Beste ideeën over fotografie citaat op pinterest. Fotografie en beeldvisie quotes. Over de positieve dingen in het leven liefde. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Beste ideeën over fotografie citaat op pinterest. Beste ideeën over fotografie citaat op pinterest.

Mooie illusie funny grappig grappige plaatjes en. Beste ideeën over fotografie citaat op pinterest. Beste ideeën over fotografie citaat op pinterest. Beste ideeën over fotografie citaat op pinterest. Beste ideeën over jezus christus op pinterest. Pin van angela der vlugt op uitspraken gedichten. Beste ideeën over fotografie citaat op pinterest. Beste ideeën over fotografie citaat op pinterest. Beste ideeën over fotografie citaat op pinterest. Nastia liukin gymnastics en. Beste ideeën over fotografie citaat op pinterest. Vrolijke fotografie quotes fotografille. Beste ideeën over fotografie citaat op pinterest. Beste ideeën over fotografie citaat op pinterest. Pin van superpamtastic op summer pinterest reading.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)