Beste afbeeldingen van food quotes gezond eten. De filosofische citaten van aristoteles stickers zazzle. Solitude citaten over eten en drinken. Krijtbord citaten op pinterest. Beste afbeeldingen over doemaarniet op pinterest. Beste ideeën over gezond eten citaten op pinterest. Inspirerende spreuken over de natuur wijsheden. Beste ideeën over gezond eten citaten op pinterest. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Spreuken engels google zoeken mooie teksten. Beste afbeeldingen van alle ja duh quotes. Beste ideeën over gezond eten citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige dieet citaten op pinterest. Best images about oosterse wijsheden on pinterest. Uitspraak er is geen betere tijd om vandaag gezonder te.

Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Hobby s slapen en eten ͜͡ citaten pinterest. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Beste ideeën over gezond eten citaten op pinterest. Quote ja ik probeer gezond te eten nee ben niet op. Best images about happinez on pinterest ramen new. Beste ideeën over gezond eten citaten op pinterest. Suikervrije lekkernij alles over suikervrij eten en. Beste ideeën over keuken citaten op pinterest huis. Spreuk eten is een noodzaak maar bewust.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.