Filosofische citaten eten beste ideeën over gezond. Krijtbord citaten op pinterest. Samen eten is olie voor vriendschap citaat nederlands. Citaten quotes nicoleplantius. Filosofische citaten eten beste ideeën over gezond. De kunst van het weten is wat te negeren hét. Beste afbeeldingen van alle ja duh quotes. Filosofische citaten dood wijsheden voor een gelukkig. Citaten over eten i love food spreek je uit en win een t. Uitspraak er is geen betere tijd om vandaag gezonder te. Filosofische citaten dood wijsheden voor een gelukkig. Beste ideeën over gezond eten citaten op pinterest. Filosofische citaten dood wijsheden voor een gelukkig. Beste ideeën over gezond eten citaten op pinterest. Grappige citaten over eten beste ideeën.

Spreuken loesje eten google zoeken white quotes. Filosofische citaten dood wijsheden voor een gelukkig. Filosofische citaten dood wijsheden voor een gelukkig. Spreuk eten is een noodzaak maar bewust. Filosofische citaten eten beste ideeën over gezond. Donderdag citaat en een gedicht jan warmenhoven. Citaten quotes nicoleplantius. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Beste ideeën over grappige koken citaten op pinterest. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Beste ideeën over huis citaten op pinterest.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.