Hart van goud google zoeken mooie citaten pinterest. Dag dutchlettering van januari. Kerstgedichten nel benschop google zoeken christelijke. A betekenis lente quotes pinterest pasen teksten. Hand geschreven het van letters voorzien pasen geplaatste. Best images about posters citaten quotes on. Afbeeldingsresultaat voor christelijke tekst bemoediging. Hallo pasen motiverende citaten zoete leuke inspiratie. Dankjewel jabbertje pinterest spreuken teksten en. Dikke knuffel gedichten pinterest teksten. Haantjes gedrag mooie teksten pinterest spreuken. Gedichten spreuken en citaten. Meer dan bijbel geschrift citaten op pinterest. Spirituele citaten voor april dagelijkse gedachten uit. Beste afbeeldingen van spreuken citaten wijsheden.

Beste ideeën over kip tekens op pinterest kippenhok. Best images about posters citaten quotes on. Beste afbeeldingen van spreuken citaten wijsheden. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Citaten en uitspraken van de online modules spirituele. Jezus verschijnt gematerialiseerd in de tempel en aan zijn. Bij mij is het elke dag pasen quotes i like pinterest. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Bloemlezing het evangelie van de heilige twaalven. Pasen opstanding.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)