Haantjes gedrag mooie teksten pinterest spreuken. Dankjewel jabbertje pinterest spreuken teksten en. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Jezus verschijnt gematerialiseerd in de tempel en aan zijn. Bloemlezing het evangelie van de heilige twaalven. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Kerstgedichten nel benschop google zoeken christelijke. Pasen opstanding. Spirituele citaten voor april dagelijkse gedachten uit. Beste afbeeldingen van spreuken citaten wijsheden. Hand geschreven het van letters voorzien pasen geplaatste. Best images about posters citaten quotes on. Beste ideeën over kip tekens op pinterest kippenhok. Citaten en uitspraken van de online modules spirituele. Bij mij is het elke dag pasen quotes i like pinterest.

Dag dutchlettering van januari. Dikke knuffel gedichten pinterest teksten. Afbeeldingsresultaat voor christelijke tekst bemoediging. Best images about posters citaten quotes on. Beste afbeeldingen van spreuken citaten wijsheden. Hart van goud google zoeken mooie citaten pinterest. Meer dan bijbel geschrift citaten op pinterest. Hallo pasen motiverende citaten zoete leuke inspiratie. A betekenis lente quotes pinterest pasen teksten. Gedichten spreuken en citaten.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.