Grappig geld citaten op pinterest slechte. Helpdesk cash geld storten voor iemand anders kan niet. Gezegde een sleutel naar geluk is liever je geld. Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken. Geld storten hoe stort ik veilig en effectief. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over geld citaten op pinterest geluk. Geld is citaten pot van. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor geld spreuken teksten. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over grappige ochtend citaten op.

Pin van michelle mayer op thoughts in pinterest. Beste geld citaten op pinterest levensdoelen. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over het vinden van geluk op pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Quote rijkdom grote vakantie in een klein huis. Best spreuken geluk geven images on pinterest. Grappig geld citaten op pinterest grappige.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: