Citate aforisme proverbe replici versuri. Fiinta geanina lisandru nu te compromite ai. Mobila pentru bucataria citate inteligente despre viata. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Mesaje frumoase eternitate cuvintele. Citate fotograf borcanul cu. Citate celebre viata. Martie simy mihael. De citate inspirationale care iti vor schimba viata. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate iustinian chira pagina borcanul. Cele mai tari citate motivaȚionale după forbes. Dimineti perfecte pulbere de stele.

Citate despre viata osho fraze ce te vor ajuta in. Citate fotograf borcanul cu. Citate În clipele de singurătate borcanul. Citate despre fericire modalitati de a slabi. Poezii despre citate scurte de iubire. Citate pase scurte şi pe borcanul cu. Citate celebre despre dragoste. Din pacate persoanele care iubesc nu au parte de iubire. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.