Beroemde citaten over wintersport — stockvector. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. “ wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Beste ideeën over beroemde franse citaten op pinterest. Beste ideeën over beroemde mensen citaten op pinterest. Citaten over de politiek van politieke leiders. Pin van megan butterworth op say it with confidence. Beste ideeën over beroemde citaten op pinterest mark. Bol wijsheden voor een gelukkig leven. Beste afbeeldingen van quotes beroemde citaten. Citaten over politiek aforismen citeert de grote. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Beste ideeën over beroemde mensen citaten op pinterest. Beste ideeën over beroemde citaten op pinterest. Aartdekker politiek vandaag citaten vrijdag dus mark.

Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. O den haag een politiek jaar in negentien citaten. Van vijand tot vriend rutte en samsom in citaten. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over beroemde citaten op pinterest. Quotes over eten beroemde en minder citaten. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Het portret van shakespeare met beroemde citaten en. Beste afbeeldingen van quotes beroemde citaten. Beste democratie citaten op pinterest politiek en. Beste ideeën over beroemde citaten op pinterest. Beste afbeeldingen over loesje op pinterest bakken. De beroemde citaten van boedha liefde en haat koelkast.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: