Citaten over vriendschap aforismen citeert de grote. Vriendschap plaatjes en quotes pinterest friendship. Wijsheid liefde en vriendschap kom je niet op de beurs. Beste keuken citaten op pinterest koken. Desiderius erasmus citaten aforismen citeert de grote. Spreuk vriendschap is één ziel in twee lichamen hét. Citaten over vriendschap aforismen citeert de grote. Citaten vriendschap plazilla. Goede vrienden. Spreuk vriendschap een echte vriend loopt je nooit voor. Spreuken over vriendschap en vertrouwen sk. Vriendschap mareiki ॐ. Beste afbeeldingen over teksten op pinterest. Vriendschap de beste citaten quotes spreuken. Echte vriendschap citaten op pinterest.

Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Spreuken over vriendschap quotes of the day. Beste liefde vriendschap citaten op pinterest. Mooie spreuk over vriendshap. Geheim en vertrouwen. Spreuk vriendschap vrienden zijn als sterren. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Quotes over vriendschap. Spreuken over vriendschap quotes of the day. Verdriet vriendschap pinterest teksten gedichten en. Valentijn spreuken met grappige mooie gezegden voor. Vriendschap in woord en beeld quotes vriendenboeken. Meer dan echte vriendschap citaten op pinterest. Beste echte vriendschap citaten op pinterest. Echte vriendschap sayings and quotes uitspraken en.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)