Vriendschap de beste citaten quotes spreuken. Beste afbeeldingen over teksten op pinterest. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Valentijn spreuken met grappige mooie gezegden voor. De mooiste spreuken over vriendschap hét. Spreuken over vriendschap quotes of the day. Wijsheid liefde en vriendschap kom je niet op de beurs. Verdriet vriendschap pinterest teksten gedichten en. Vriendschap. Beste ideeën over toon hermans op pinterest grote. Afbeeldingsresultaat voor sef quotes vriendschap spreuken. Beste ideeën over gedichten vriendschap op. Quotes over vriendschap. Spreuk vriendschap is één ziel in twee lichamen. Citaten over vriendschap aforismen citeert de grote.

Muursticker vriendschap is woordsticker. Verbroken vriendschap spreuken google zoeken citaten. Citaten vriendschap plazilla. Citaten over vriendschap aforismen citeert de grote. Quotes over vriendschap une belle vie. Mooie spreuk over vriendshap. Spreuk vriendschap bestaat uit twee dingen. Spreuk vriendschap vrienden zijn als sterren. Wijsheid aarzel niet iemand vandaag nog te vertellen dat. Spreuk de beste therapie in wereld is een time out. Citaat ik zoek je in alles om me heen vriendschap. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Versje toon hermans de ander over vriendschap. Spreuk vriendschap een echte vriend loopt je nooit voor. Dankbaar voor vriendschap google zoeken.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.