Liefde voor je kind teksten pinterest quote pictures. Gerietjes. De kracht van lieve zinnetjes of woordjes datingsite. Afscheid hond mooie teksten en spreuken pinterest. Pin van 😍💕😘ishq e man 😘 💕😍 op poetry pinterest. Pin van piete op ¤rumag¤ pinterest teksten spreuken. Mooi gedicht van toon hermans pinterest. Pin van ilona put op pinterest love quotes. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Quotes over de liefde die zo waar zijn froot. Jij en ik mooie teksten op kaartjes van itsloft. Afbeeldingsresultaat voor goeiemorgen leuke teksten. Pin van turkey op him pinterest mooie citaten liefde. Perfect quotes for when you really miss your boo. Jij en ik als peper zout olie water zilver.

Beste ideeën over bruiloft gedichten op pinterest. Liefdes teksten voor hem quotes of the day. Gedichten spreuken en citaten. Leuke teksten ruzie paulaclaudiakeren news. Afbeeldingsresultaat voor liefde teksten hem sterke. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Lieve woorden voor vaderdag. Pin by ranata suzuki on quotes citaten. Spreuk beter gekwetst door de waarheid dan getroost. Kont « citaten pinterest ware liefde en. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Ook voor mijn zusje citaten en wijze woorden. Voor iemand die zoveel borduurt als jij sjoeke is dit al. Liefde funny leuke teksten spreuken quotes foto s. Beste ideeën over vrijheid citaten op pinterest fee.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.