Relatie teksten quotes of the day. Beste ideeën over sterke citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor liefde teksten hem sterke. Relationship over quotes on pinterest be you. Gedicht droom bijzondere gedichten en citaten. Giovanni guareschi menigeen die voor de verleiding vlucht. Mooi gedicht mooie spreuken oneliners quotes en. Beste huwelijks citaten op pinterest bruid. Afscheid hond mooie teksten en spreuken pinterest. Images about tekst on pinterest van tes and met. Meer dan vergeten citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten liefdesverdriet op. Leuke teksten citaten pinterest spreuken en. Alphonse karr citaten aforismen citeert de grote. Meer dan bloem citaten op pinterest levensmotto.

Beste christelijke vriendschap citaten op pinterest. Gedichten spreuken en citaten. Democritus citaten aforismen citeert de grote. Sms gedichten liefde. Beste keuken citaten op pinterest keukenmuur. Pin van piete op ¤rumag¤ pinterest teksten spreuken. Lieve goedemorgen berichtjes vz aboriginaltourismontario. Beste ideeën over fijne feestdagen op pinterest. Ik hou van jou gedichten voor hem re belbin. Beste eerlijkheid citaten op pinterest de waarheid. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Huwelijksgedichten. Wijsheid aarzel niet iemand vandaag nog te vertellen dat. Rumag bereikt met ongecompliceerde slogans bijna een. Jij bent mijn maatje boomerang community.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.