Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Spreuken over autisme google zoeken gedichten. Beste ideeën over dankbaarheid op pinterest gelukkig. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Quote unreachable love google zoeken citaten. Beste ideeën over chinese gezegden op pinterest. Welkom bij de kleuters google zoeken spreuken. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Beste ideeën over rust citaten op pinterest. Beste ideeën over korte citaten op pinterest. Beste ideeën over korte citaten op pinterest. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest.

Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Citaten belofte google zoeken wijsheden pinterest. Beste ideeën over franse citaten op pinterest. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Beste ideeën over vader dochter citaten op pinterest. Beste ideeën over echte vrienden op pinterest. Beste ideeën over spiegel citaten op pinterest. Meer dan afbeeldingen over quotes op pinterest. Hart van goud google zoeken mooie citaten pinterest. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Beste ideeën over korte citaten op pinterest. Dementie google zoeken citaten en gedichten t. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest. Beste ideeën over bedankt citaten op pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.