Citaten zoon free een telefoonhoesje voor moederdag. Citaten zonen beste ideeën over zoon op pinterest. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest zoon. Broer en zus teksten pinterest zussen. Pin van erna hoekstra op spreuken pinterest quotes. Citaten zonen beste ideeën over zoon op pinterest. Mooie teksten beautiful quotes lyrics mama. Citaten zoon free een telefoonhoesje voor moederdag. Beste ideeën over zoon verjaardags citaten op. Citaten zoon free een telefoonhoesje voor moederdag. Pin van anita vos op mooie teksten. Mama quotes nederlands google zoeken handlettering. Citaten voor zoon moeder beautiful quotes en andere leuke. Mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest.

Leuke teksten liefde quotes of the day. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Voor mijn maatje altijd inspiratie pinterest. Beste ideeën over zoon verjaardags citaten op. Het mooiste op de wereld mooie foto en leuke tekst. Voor mijn prachtige zoon borden pinterest teksten. Citaten zonen beste ideeën over zoon op pinterest. Beste ideeën over zoon verjaardags citaten op. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Quotes over zoon best alzheimers poem ideas on pinterest. Quotes over zoon best alzheimers poem ideas on pinterest. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.