Quotes over zoon best alzheimers poem ideas on pinterest. Quotes over zoon best alzheimers poem ideas on pinterest. Citaten voor zoon moeder beautiful quotes en andere leuke. Beste ideeën over zoon verjaardags citaten op. Mooie teksten beautiful quotes lyrics mama. Voor mijn prachtige zoon borden pinterest teksten. Quotes over zoon best alzheimers poem ideas on pinterest. Beste ideeën over zoon verjaardags citaten op pinterest. Quotes over zoon best alzheimers poem ideas on pinterest. Citaten zonen beste ideeën over zoon op pinterest. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest zoon. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Citaten waarheid dichters liegen de pot van. Citaten voor zoon moeder beautiful quotes en andere leuke. Beste zoon citaten op pinterest zonen dochter.

Citaten zoon free een telefoonhoesje voor moederdag. Broer en zus teksten pinterest zussen. In de liefde is geen plaats voor onverschilligheid. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Beste ideeën over zoon verjaardags citaten op. Citaten zonen beste ideeën over zoon op pinterest. Pin van anita vos op mooie teksten. Liefde voor je kinderen stil spreuken en citaten. Pin van nicolette ️ op nederlandse spreuken en gezegdes. Jongens quote zoon zoons familie stoere wand. Mijn zoon poem spreuken pinterest quotes sons en. Citaten zoon free een telefoonhoesje voor moederdag. Pin van m k op teksten pinterest en kinderen. Citaten zoon susu meer dan vader op. Citaten zoon keren beste ideeën over op.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.