Februari de lady library. Een weeffout in onze sterren recensie trotsemoeders. Een weeffout in onze sterren mustreads. Dit was mijn week brouwertje. Luisteren naar een weeffout in onze sterren antoinette s. John green een weeffout in onze sterren juliesuys. Een weeffout in onze sterren john green free download. Een weeffout in onze sterren wikipedia. Ld josune gietman leesverslag een weeffout in onze sterren. Ilse van den bighelaar oneindige liefde voor the fault in. The fault in our stars vriendinnenonline waar. Inspiratie de mooiste literaire tattoos blossom books. Ld josune gietman leesverslag een weeffout in onze sterren. Ld josune gietman leesverslag een weeffout in onze sterren. Wat is het toch heerlijk om een boek te lezen.

Een weeffout in onze sterren boek door john green. Ilse van den bighelaar oneindige liefde voor the fault in. Shailene woodley ziet een weeffout in de sterren. Leeskringen leesclubs overijssel dioraphte jongeren. Lottebeautyenzox. Tweedehands vondsten vintage shopping haul ikbenirisniet. Donorweek wie zou jij redden serendipity books. Win een weeffout in onze sterren culturalize. Tzum nieuws bankje the fault in our stars verdwenen. John green een weeffout in onze sterren jenny s bookcase. Luisteren naar een weeffout in onze sterren antoinette s. John green jullie ov is fantastisch cjp. Recensie een weeffout in onze sterren john green tips. The fault in our stars nailart aa beautyaddicts. Je suis nikita boekreview de weeffout in onze sterren.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: