Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste citaten over hoop op pinterest levensmotto. Chinese spreuken over liefde paulaclaudiakeren site. Geloof hoop liefde is licht angst donker. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam dag dat je. Bol quotes citaten wijsheden en spreuken. Solitude citaten over hoop en vertrouwen. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Best images about hoop on pinterest beautiful hold. Beste ideeën over aanmoediging citaten op pinterest. Isocrates citaten aforismen citeert de grote gedachten. Best images about hoop on pinterest beautiful hold.

Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Goede doelen dat zegt een hoop over de overige. Beste ideeën over gelukkig zijn citaten op pinterest. Knutselen voor volwassenen een lichtpuntje zijn door. Citaten over het leven de hoop is en. Citaten mijn gedichten. Samen tegen kanker jabbertje pinterest teksten. Citaten over het leven de hoop is een goed ontbijt maar.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.