Spreuken en citaten over politiek duurzaamheid. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en. Aartdekker politiek vandaag citaten vrijdag dus mark. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Marlon brando als je eenmaal een beroemd acteur bent. Citaten over loslaten. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. De eerste politici spraken al vloeiend hypocriet loesje. Citaten over politiek aforismen citeert de grote. Favoriete spreuken over eerlijkheid fi belbin. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Foto gedichten in beeld.

Beste ideeën over politieke quotes op pinterest jfk. Citaten over de politiek van politieke leiders. Citaten over de politiek van politieke leiders. Beste democratie citaten op pinterest politiek en. Moved permanently. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Mooie spreuken pinterest. Citaten over de politiek van politieke leiders. Citaten over politiek aforismen citeert de grote. Beste afbeeldingen over loesje op pinterest bakken. Citaten over vrede en wereldburgerschap. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Bol inspirerende business citaten merkloos.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.