Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Citaten mijn gedichten. Citaten over politiek aforismen citeert de grote. Citaten politiek xiaomi over de van. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Bol inspirerende business citaten. Citaten over de politiek van politieke leiders. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Dertien onsterfelijke citaten historianet. Religie huidskleur seksualiteit whatever als je aardig. Politici als de tv uit is zie je ze nooit opa van loesje. De weg vooruit is politiek. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin.

Mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Citaten politiek xiaomi over de van. Citaten politiek xiaomi over de van. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Citaten versjes plazilla. Citaten democratie android lek in geeft. Marlon brando als je eenmaal een beroemd acteur bent. Citaten over politiek aforismen citeert de grote. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Citaten politiek rasul beste ideeën over werk op. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.