Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Citaten politiek xiaomi over de van. Mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Marlon brando als je eenmaal een beroemd acteur bent. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest jfk. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Citaten politiek xiaomi over de van. Citaten politiek rasul beste ideeën over werk op. Religie huidskleur seksualiteit whatever als je aardig.

Enquête bent u tevreden over de politiek rtv drenthe. Grappige citaten over grappen. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Citaten over de politiek van politieke leiders. Citaten over de politiek van politieke leiders. Citaten over loslaten. De weg vooruit is politiek. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Citaten politiek xiaomi over de van. Citaten politiek xiaomi over de van. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.