De zee teksten en spreuken pinterest het strand. Pin van monique staal op quotes spreuken happy. Spreuk niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven als. Beste ideeën over grappige verpleging citaten op. Hadden we wel moeten trouwen hoe je relatie van een. Inspratie spreuken voor inspiratie en quot het nieuwe denken. Inspirerende quote justbeyou. Beroemde uitspraken over creativiteit paradijsvogels. Reizen inspiratie citaten over koffer silhouet. Quote ik maak alles net iets mooier voor jou. Beste ideeën over ochtend citaten op pinterest. Pippi langkous spreuken quotes studio sproeten. Pin van melissa scharn meijer op it s a sign. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer.

Spreuken over vriendschap quotes of the day. Inspiratie wijsheid hoop kracht instaquote. Wijze spreuken geluk pp aboriginaltourismontario. Inzicht van de dag mooie teksten inspiration. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Laat gaan wat was accepteer is en omarm komt. Tips en citaten over hygge een boekje vol inspiratie voor. Over bijbelteksten en inspiratie teksten pinterest. Tickel inspiratie tickelteksten pagina. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Spreuk mindful laat komen wat komt gaan gaat zie. Bij vergeven gaat het niet over de ander mooie. Beste ideeën over muur decor citaten op pinterest. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. De kracht van citaten agema coaching.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.