Pin van monique staal op quotes spreuken happy. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Column creativiteit inspiratie originaliteit. Over bijbelteksten en inspiratie teksten pinterest. De kracht van citaten agema coaching. Inspiratie jaar getrouwd spreuken en voorbeelden. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Beste afbeeldingen van quotes inspiratie innovatie. Inspiratie teksten archives be blissed. Reizen inspiratie citaten over koffer silhouet. Loslaten inspiratie pinterest gedichten en. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Citaat als je naar de zon draait dan valt schaduw. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest.

Tickel inspiratie tickelteksten pagina. Inspirational yoga quotes the little pine. Singular object s sterke meid citaten mama. Spreuk mindful laat komen wat komt gaan gaat zie. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Spreuken over vriendschap quotes of the day. Genoeg wijze spreuken over het leven ru belbin. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Wijze spreuken geluk pp aboriginaltourismontario. Tips en citaten over hygge een boekje vol inspiratie voor. Hadden we wel moeten trouwen hoe je relatie van een. Beste ideeën over grappige verpleging citaten op. Illustratie reizen inspiratie citaten over koffer silhouet. Spreuk niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven als. Bij vergeven gaat het niet over de ander mooie.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.