Beste ideeën over echtscheiding citaten op pinterest. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Georges van acker wie angst heeft voor de toekomst. De toekomst ziet citaten pot van. Over toekomst joanika advaita vedanta non dualiteit. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. Beste ideeën over liefdesverdriet citaten op pinterest. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest. Liefde funny leuke teksten spreuken quotes foto. Citaten en wijze woorden uit de islam verleden heden toekomst. Beste ideeën over zand citaten op pinterest wandelen. Tussen verleden en toekomst ligt één punt dat werkelijk. Beste ideeën over grappige strand citaten op pinterest. Denis diderot het heden is zwanger van de toekomst. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten.

Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest zand. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Kamagurka beroep met toekomst futuroloog. Beste ideeën over geloof op pinterest geloofcitaten. Mooie spreuk over vriendshap. Beste ideeën over werk citaten op pinterest. Toekomst treffende citaten van puriteinen boekhandel en. Beste ideeën over kleinkinderen op pinterest. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Beste ideeën over trein citaten op pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)