Best ideas about toon hermans on pinterest dutch. Condoleance tekst bij overlijden kind google zoeken. Beste ideeën over pijn citaten op pinterest. Beste inspirerende citaten op pinterest. Beste zoete liefde citaten op pinterest verliefd en. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest zoon. Toon hermans gedichten google zoeken. Toon hermans gedichten google zoeken. Voor mijn overleden moeder mooie teksten pinterest. Toon hermans gedichten. Ida gerhard de gestorvene plint poezie pinterest.

Afbeeldingsresultaat voor loesje vriendschap spreuken. Spreuken over vriendschap quotes of the day. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Overlijden moeder spreuken quotes of the day. Beste ideeën over broer zus citaten op pinterest. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Datgene wat niet lukt is meestal iets nu losgelaten. Liefde toon hermans ringele roze quote. Versje overleden vader teksten pinterest. Lees gedichten over rouw en verlies ik mis je teksten. Uniek toon hermans de ander over vriendschap gedicht. Mijn kind citaten moeder pinterest. Spreuken teksten citaten en gedichten bij overlijden. Ik wil jou in een doosje doen je beschermen tegen het. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.