Als het leven pijn doet gedicht google zoeken afscheid. Het gedicht meedogenloos over afscheid verdriet. Spreuken gedichten gezegden en citaten on pinterest. Wijsheden dalai lama. Sterkte citaten pinterest. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Haruki murakami als je uit de storm komt ben niet. Afbeeldingsresultaat voor grappige tekst verjaardag zus. Verdriet dagelijksebroodkruimels. Spreuk ga nooit verdrietig slapen hét. Moederdag krabbel klik hier om de beste krabbels te. Dank je wel gedichten spreuken pinterest families. Een gedicht van kaarsje gedichten. Spreuk niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven als.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.