Een gedicht van kaarsje gedichten. Moederdag krabbel klik hier om de beste krabbels te. Haruki murakami als je uit de storm komt ben niet. Spreuk ga nooit verdrietig slapen hét. Wijsheden dalai lama. Spreuk niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven als. Dank je wel gedichten spreuken pinterest families. Verdriet dagelijksebroodkruimels. Als het leven pijn doet gedicht google zoeken afscheid. Spreuken gedichten gezegden en citaten on pinterest. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Afbeeldingsresultaat voor grappige tekst verjaardag zus. Sterkte citaten pinterest. Het gedicht meedogenloos over afscheid verdriet.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.