Helft medewerkers heeft andere droombaan schouten. Beste ideeën over bruiloft kalender op pinterest. Beste afbeeldingen van jabbertje citaten vrolijke. Achterhoekse spreuken en gezegden manieren hart. Parent night is een succes ready to school. Beste ideeën over frases de marie curie op pinterest. Deze kreeg ik laatst van mijn beste vriendin en als zij. Meer dan doelen bereiken op pinterest het stellen. Gemaakt tijdens de workshop handletteren basis bij sterrig. Annie m g schmidt ik ben lekker stout humor. Best images about ned spreuken on pinterest naaien. Beste ideeën over onderwijs quotes op pinterest. Beste ideeën over lieve briefjes op pinterest.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.