Beste ideeën over worden citaten op pinterest. Lieve teksten huwelijk paulaclaudiakeren site. De citaat en mooie spreuken quotes citaten tattoo. Citaten over bomen beverboomzorg. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Als je loslaat heb twee handen vrij loesje. Si eenheden. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Wat aartsbisschop de kesel gezegd heeft over euthanasie. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Mooie spreuken pinterest. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching.

Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Beste ideeën over verdrietig leven citaten op. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Bol later begint vandaag manu keirse. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Citaten over loslaten. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Citaten over bomen beverboomzorg. Laat gaan wat was accepteer is en omarm komt. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. De zin van het leven die schrijf je zelf loesje.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)