Geluk verdriet een mooi mens ontmoeting medemens in. Citaten pasen lucu vandaag is het lente geniet mooie. Citaten uitleg word pinterest week suusjesworld spreuken. Quot soms valt er niets te managen lees de boekbespreking. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Beste ideeën over lezen op pinterest boeken. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Citaten uitleg word pinterest week suusjesworld spreuken. Citaten uitleg word pinterest week suusjesworld spreuken. Citaten uitleg jepang over overprikkeling. Citaten uitleg word pinterest week suusjesworld spreuken. Beste ideeën over loslaten citaten op pinterest. Citaten uitleg word pinterest week suusjesworld spreuken. Citaten uitleg word pinterest week suusjesworld spreuken. Citaten pasen lucu vandaag is het lente geniet mooie.

Citaten uitleg word pinterest week suusjesworld spreuken. Citaten uitleg jepang over overprikkeling. Citaten uitleg word pinterest week suusjesworld spreuken. Chronisch ernstig ziek en studeren kan dat fontys. Citaten uitleg word pinterest week suusjesworld spreuken. Uitleg van citaten beste ideeën over huisdier op. Evaluatie van flipping de lessenserie ervaringen met. Citaten uitleg bogor beste ideeën over ik mis je op. Citaten uitleg word pinterest week suusjesworld spreuken. De beste onderwijsposters van loesje feeny. Citaten uitleg word pinterest week suusjesworld spreuken.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.