Beste afbeeldingen over inspirerende nederlandse. Tao van poeh deze uitspraken geven je een andere kijk. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Beste ideeën over disney citaten op pinterest. Beste ideeën over tao van pooh op pinterest. Kindertherapie dagboekje veerkracht. Beste ideeën over tao van pooh op pinterest big. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. De beste quotes van winnie poeh. Beste ideeën over tao van pooh op pinterest big. De weg naar een leeg hoofd en vol hart augustus. Hooggevoeligheid hsp levenslessen van winnie de poeh. Logo en kaarten. Beste ideeën over tao van pooh op pinterest disney. De tao van poeh en progressief altena.

Tao van poeh benjamin hoff boek. Beste ideeën over chinese gezegden op pinterest. De weg naar een leeg hoofd en vol hart winnie the. Ik word nooit moe met mijn berenvriend winnie de poeh. Bol positieve poeh wijze woorden van a. Tao en de daodejing spirituele teksten pagina. Citaten van poeh en zijn vrienden a milne. Best images about inspirerende nederlandse citaten. The ritman library tao van poeh. De weg naar een leeg hoofd en vol hart winnie the.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.