Beste grappige schoonmaak citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Liefde spreuken citaten groeten voor elke gelegenheid. Love that bad donkey pinterest grappig citaten. Pin van marit eelman op handletteren in pinterest. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Lol rumag quotes pinterest teksten grappig en. Beste ideeën over grappige dieet citaten op pinterest. Spirituele spreuken boeddha wijsheden en boeddhistische. Beste ideeën over minions grappige citaten op pinterest. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Euh jaahh en dat zonder mijn toestemming grappig. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Facebook interactie is een eitje met deze tips.

Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Filosofie op de iphone citaten en wijsheden app apps. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Liefde spreuken citaten groeten voor elke gelegenheid. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen voor. Liefde spreuken citaten groeten voor elke gelegenheid. Pin van leen de bodt op citaten pinterest teksten. Beste afbeeldingen van quotes inspirerende citaten. Pin van lia niemantsverdriet op grappig pinterest. Keep calm and dream pinterest teksten. Spirituele spreuken boeddha wijsheden en boeddhistische. Gewoon jip iphone screensaver background. Liefde spreuken citaten groeten voor elke gelegenheid.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.