Pin van София vvv op Фоны для iphone pinterest citaten. Weltrusten slaap lekker pinterest welterusten goede. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Liefde spreuken citaten groeten voor elke gelegenheid. Spreuk je kunt beter een nachtje slapen over wat wilt. Beste ideeën over dutje citaten op pinterest. Pin van heidi vandevenne op citaten funny lol en. Citaat van ingspire laat achter je wat was gaan. Pin van jack de jong op whatsapp gesprekken pinterest. Pin van nina op rumag vesar boeff darum grappig. Rumag kvg t teksten citaten en grappig. En toen ik op de weegschaal stond werd het me duidelijk. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Beste afbeeldingen van grappig grappige plaatjes. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde.

Eten mmmm quotes rumag pinterest citaten grappig. Groepsapp rumag pinterest funny quotes text. De beste quotes die je hoop geven hét zingevingsplatform. Iphone or android trust me you can dance vodka background. Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Grappig moment ex nee smly pinterest quotes sarcasm. Spreuk vriendschap vrienden zijn als sterren hét. Pin van yo willems op mooie teksten spreuken gezegdes. Spirituele spreuken boeddha wijsheden en boeddhistische. Rumag en de hele bende. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Text from dog pinterest grappig. Gewoon jip iphone screensaver background. Darum quotes pinterest funny. Pin van darum op quotes pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: