En toen ik op de weegschaal stond werd het me duidelijk. Grappige citaten verjaardagen pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Liefde spreuken citaten groeten voor elke gelegenheid. Gewoon jip iphone screensaver background. Weltrusten slaap lekker pinterest welterusten goede. Wacht stop humor pinterest lustig lachen en. Darum quotes pinterest funny. Groepsapp rumag pinterest funny quotes text. Te grappig great sayings uitspraken pinterest. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Beste ideeën over dutje citaten op pinterest. Rumag on twitter quot oscar…. Pin van yo willems op mooie teksten spreuken gezegdes. Pin van heidi vandevenne op citaten funny lol en.

Sebastian koyan sözler quotes messages en poems. Pin van silvia rumnit op zoon dochter moeder kinderen. Beste ideeën over dieet humor op pinterest grappige. Pin van jack de jong op whatsapp gesprekken pinterest. Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Darum op instagram quot quote tekst humor. Pin van София vvv op Фоны для iphone pinterest citaten. Rumag en de hele bende. Rumag kvg t teksten citaten en grappig. Text from dog pinterest grappig. Zoek het lekker uit uitspraken pinterest quotes. Spreuk je kunt beter een nachtje slapen over wat wilt. Pin van darum op quotes pinterest. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Beste ideeën over grappige ouder citaten op pinterest.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)