Meer dan thomas edison citaten op pinterest henry. Beste ideeën over churchill citaten op pinterest. Winston churchill citaten aforismen citeert de grote. Winston churchill citaten aforismen citeert de grote. Winston churchill citaten aforismen citeert de grote. Winston churchill citaten aforismen citeert de grote. Quotes of winston churchill saferbrowser yahoo image. Winston churchill citaten aforismen citeert de grote. Winston churchill citaten aforismen citeert de grote. Winston churchill citaten aforismen citeert de grote. Dom helder camara citaten aforismen citeert de grote. Winston churchill citaten aforismen citeert de grote. Quot the best argument against democracy winston. Winston churchill de beste citaten quotes spreuken. Beste ideeën over churchill citaten op pinterest.

Winston churchill uitspraken. Quot therefore we also since are surrounded by so great a. Beste ideeën over churchill citaten op pinterest. Liberté égalité fraternité et esprit d entreprise cét. Beste ideeën over churchill citaten op pinterest. One liners alle oneliners op een rijtje. Citaten man winston churchill hd wallpapers gratis. Satan tries to limit your praying prayer god prayers. Winston churchill uitspraken. Citaten man winston churchill hd wallpapers gratis. Winston churchill citaten aforismen citeert de grote. Winston churchill citaten aforismen citeert de grote. Winston churchill citaten aforismen citeert de grote. Churchill smoking his famous cigar winston. Beste afbeeldingen van kleding grappige dingen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)