Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Bekende citaten steve jobs what can teach. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Op welke site vind ik de afbeeldingen van bekende. Bekende engelse citaten valentijn spreuken met grappige. Veeg de spons over het verleden en schrijf leven dat. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. Datgene wat niet lukt is meestal iets nu losgelaten. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer.

Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Meticulous vijf inspirerende quotes over het leven. Inspirerende business quotes mt heeft deze lijst. Beste ideeën over sprookjes citaten op pinterest. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Bekende citaten shakespeare beste ideeën over huwelijks. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Tussen verleden en toekomst ligt één punt dat werkelijk. Over toekomst joanika advaita vedanta non dualiteit.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.