Beste afbeeldingen van motivational quotes. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste ideeën over zon citaten op pinterest probeer. Best images about carl jung on pinterest spiritual. Meer dan citaten op pinterest carl jung en. Succes opdreef nu pinterest. Beste afbeeldingen van success quotes inspirerende. Beste afbeeldingen van success mindset inspirerende. Beste afbeeldingen van motivational thoughts. Best business quotes for success images on pinterest. Beste afbeeldingen van success mindset inspirerende. Carl jung quote thinking is difficult that s why most. Best images about spel en spelen in spreuken citaten. Success quotes that will help you chase your dreams. Beste afbeeldingen van coachings spreuken citaten.

Religion is a quotescover. Carl gustav jung citaten pagina pot van. Beste afbeeldingen van inspiration and motivation. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van quotes sayings print love. Beste ideeën over papa citaten op pinterest. Best c g jung and psychology images on pinterest. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van quotes to live by gedachten. Beste afbeeldingen van dromen inspirerende citaten.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.