Ku leuven wil meer universitairen voor de kleuter klas. Google images. Ku leuven schorst prof die veroordeeld werd voor. Deze bekende gezichten vertellen hun meest verrassende. Rik torfs ‘de meerderheid heeft meer kans om zich te. Parki s kookatelier. Rik torfs. Tv opname van quot de slimste mens ter wereld in studio. Boek spreker rik torfs via sprekersbureau assemblee speakers. “iedereen mag mij een mailtje sturen veto be. Frank focketyn en urbanus proximus tv. Rik torfs. Drie tegenkandidaten voor rik torfs het nieuwsblad. Quot masters ook voor de klas in lager en kleuter­onderwijs. Rik torfs citaten aforismen citeert de grote gedachten.

Rik torfs beoogt tweede ambtstermijn als rector de standaard. Rik torfs ‘de meerderheid heeft meer kans om zich te. Rik torfs stopt quot om ethische redenen als columnist bij de. Rik torfs overweegt nieuwe kandidatuur als rector k u l. Rik torfs overweegt kandidatuur rector ku leuven belgië. Belangrijke boodschap van rik torfs rector de ku. Opinie rik torfs quot helaas de moraalridders zijn terug we. Patroonsfeest opening speech rector rik torfs youtube. Torfs we hebben niet de plicht om te sterven als onze. Rik torfs citaten aforismen citeert de grote gedachten. Homepage vil summit the human factor.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)