Foto gedichten in beeld. Nl citaten wijsheden. Afbeeldingsresultaat voor grappige afbeeldingen met tekst. O den haag een politiek jaar in negentien citaten. Moved permanently. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask. Citaten over de politiek van politieke leiders. Hoi is een wachtwoord dat altijd werkt loesje. Citaten van cgk auteurs op facebook kerk religie rd. Beste ideeën over elizabeth warren twitter op. Quotes citaten over taal communicatie en social media. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Beste afbeeldingen over loesje op pinterest bakken. Dertien onsterfelijke citaten historianet. Met deuren and citaten on pinterest.

O den haag een politiek jaar in negentien citaten. Aartdekker politiek vandaag citaten vrijdag dus mark. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en. Bol inspirerende business citaten merkloos. Spreuken en citaten over politiek duurzaamheid. Beste ideeën over moeder zoon op pinterest een. Van vijand tot vriend rutte en samsom in citaten. Inspirerende quotes met beeld loslaten. Bol nelson mandela citaten jennifer crwys williams. Ouderen zorg mooie tekst van loesje en andere.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)