Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Gabriella kiss large gold diamond snake hoop earrings. Meer dan citaten over hoop op pinterest. Beste citaten over hoop op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over aanmoediging citaten op pinterest. Best images about hoop on pinterest beautiful hold. Best images about hoop on pinterest beautiful hold. Citaten over het leven de hoop is en. Goede doelen dat zegt een hoop over de overige. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam dag dat je.

Gold bamboo hoop earrings kiss for my bitches earring. Beste ideeën over gelukkig zijn citaten op pinterest. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Bol quotes citaten wijsheden en spreuken. Samen tegen kanker jabbertje pinterest teksten. Citaten over het leven de hoop is een goed ontbijt maar. Citaten mijn gedichten. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Best images about samenloop voor hoop kaarsenzak on.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.