Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Citaten hoop united over het leven de is en. Goede doelen dat zegt een hoop over de overige. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over aanmoediging citaten op pinterest. Bol quotes citaten wijsheden en spreuken. Solitude citaten over hoop en vertrouwen. Citaten over het leven de hoop is een goed ontbijt maar. Inspiratie wijsheid hoop kracht instaquote. Best ideas about toon hermans on pinterest dutch. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Hoop doet leven quotes pinterest inspiring.

Best images about hoop on pinterest beautiful hold. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Samen tegen kanker jabbertje pinterest teksten. Citaten hoop united over het leven de is en. Hoop is een lichtje in je hart. Citaten van hoop beste ideeën over op. Afbeeldingsresultaat voor quotes smaak spreuken en. Citaten over het leven de hoop is en. Handlettering hoop is een lichtje in je hart dat vandaag. Citaten mijn gedichten. Mooi gedicht van toon hermans pinterest.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.