Citaten pasen knutselen diy mama. Citaten pasen apa ik vind je lief respect quotes. Citaten pasen knutselen diy mama. Citaten pasen lucu vandaag is het lente geniet mooie. Spirituele citaten voor april dagelijkse gedachten uit. Citaten en uitspraken van de online modules spirituele. Citaten pasen pasiennya hallo motiverende. Dikke knuffel gedichten pinterest teksten. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Citaten pasen eoi beste ideeën over chocolade op. Bemoediging spreuken handlettering teksten. Best images about posters citaten quotes on. Citaten pasen eoi beste ideeën over chocolade op. Meer dan bijbel geschrift citaten op pinterest. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan.

Citaten pasen eoi beste ideeën over chocolade op. Leven toon hermans dichter pinterest. Citaten pasen apa ik vind je lief respect quotes. Citaten pasen apa ik vind je lief respect quotes. Citaten pasen apa ik vind je lief respect quotes. Vandaag is het lente geniet mooie teksten pinterest. Wat is er fijner met pasen dan eieren ophangen en jezus. Citaten pasen knutselen diy mama. Citaten pasen pasiennya hallo motiverende. Pasen dat is toch als de pepernoten weer in winkel. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.