Hallo pasen motiverende citaten zoete leuke inspiratie. Spirituele citaten voor april dagelijkse gedachten uit. Beste ideeën over engel citaten op pinterest. Loesje quotes pinterest pasen spreuken. A betekenis lente quotes pinterest pasen teksten. Haantjes gedrag mooie teksten pinterest spreuken. Vector set hand belettering met zomer motiverende zinnen. Loesje over vasten spreuken en citaten pinterest. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Goede vrijdag stille zaterdag pasen christelijke. Meer dan bijbel geschrift citaten op pinterest. Best images about posters citaten quotes on. Dag dutchlettering van januari. Dankjewel jabbertje pinterest spreuken teksten en. Beste ideeën over vogel citaten op pinterest vleugel.

Vaderdag spreuken pinterest moederdag en vader. Beste afbeeldingen van spreuken citaten wijsheden. Beste ideeën over kip tekens op pinterest kippenhok. Vandaag is het lente geniet mooie teksten pinterest. Best images about posters citaten quotes on. Dikke knuffel gedichten pinterest teksten. Hand geschreven het van letters voorzien pasen geplaatste. Best images about spreuken citaten loesje on. Beste ideeën over christelijke foto op pinterest. Citaten en uitspraken van de online modules spirituele.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.