Getuigen citaten uit het werk van groen prinsterer. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Citaten uit het boek der natuur klaas van berkel isbn. Prijatnogo appetita smakelijke recepten met citaten uit. Citaten uit het onderwijs. Citaten over loslaten. Meer dan citaten uit liedjes op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam teksten. Beste ideeën over terugkomen citaten op pinterest. Meer dan ideeën over desiderata gedicht op pinterest. Mumford and sons after the storm quote wall pinterest. Spirituele kerst free download borrow and. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Woorden van belofte citaten uit de bijbel met prachtige.

Citaten en wijze woorden uit de islam piccss pinterest. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Positieve geplaatste citaten vector illustratie. Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is als. Citaten uit de bijbel teksten nbv cadeaus kameel. Citaten en wijze woorden uit de islam qoran verandert. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Boven de berg mont ventoux stock afbeelding. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.