Citaten uit het onderwijs. Citaten uit de oudheid bol metropolen steden. Wanneer je geen andere keus meer hebt mamaplaats. Citaten uit het boek der natuur klaas van berkel isbn. Citaten uit xi beste ideeën over eerlijkheid op. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Meer dan citaten uit liedjes op pinterest. Citaten over loslaten. Powerpoints rian. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Citaten uit engels pippi langkous spreuken quotes studio. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Woorden van belofte citaten uit de bijbel met prachtige.

Citaten uit bijbel sieren bus in londen kerk religie. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Citaten uit engels pippi langkous spreuken quotes studio. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Citaten uit de tafelgesprekken geschriften van maarten. Mooie beschrijving van het werken in de gehandicaptenzorg. Quote volg altijd je gevoel oprah hét. Wat maakt herman van veen toch mooie liedjes. Loesje teksten pinterest citaten mooie en. Voor mijn maatje altijd inspiratie pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.