Geloof in jezelf woorden teksten en plaatjes. Beste afbeeldingen over gedichten die je raken op pinterest. Hargijs geloven. We are one liefdevolle citaten. Ga positief door het leven bekijk alles met een lach. De liefde blijft geloven in sprookjes loesje quotes. Beste ideeën over blijf geloven op pinterest reis. Citaten over geloven aforismen citeert de grote. Beste ideeën over kracht op pinterest citaten. Geloven tot slot hoe ik het leven beleef. Beste ideeën over vogel citaten op pinterest vleugel. In dit huis teksten citaten godsdienst. Meer dan christelijke spreuken op pinterest. Tegelspreuken maken genereer uw eigen tegel met. Op weg http fotogedichten.

Beste afbeeldingen over spreuken op pinterest teksten. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Beste ideeën over parijs citaten op pinterest. Ik kan je nu niet omarmen maar in gedachten ben bij. Citaten over geloven aforismen citeert de grote. Gedichtje quote help elkaar. Ik geloof alleen wat citaten pot van. Wat is geloven voor de één een vraag ander. Quote 🌹 wijsheid tekst. Time for change toon onderwerp spirituele uitspraken. Beste ideeën over citaten op pinterest. Meer dan herfst citaten op pinterest. Citaten over geloven aforismen citeert de grote. Zaaien oogsten gedichten pinterest teksten. Citaten over geloven aforismen citeert de grote.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]