Zelfvertrouwen is geloven dat je een kracht bezit sterker. Heilig sinterklaas geloof jitstips. Geloven versus begrijpen. Zelfvertrouwen is geloven dat je een kracht bezit sterker. Beste ideeën over spreuken op pinterest inspirerende. Stanislaus kostka om vast te kunnen geloven moet men. Quotes over vriendschap. Inspirerende quote justbeyou. Beste afbeeldingen over spreuken op pinterest teksten. Geloof in jezelf nederlandse teksten spreuken. Citaten over geloven aforismen citeert de grote. Gastenboek davidenjudith. Beste ideeën over blijf geloven op pinterest reis. Best gedachten gedichten images on pinterest. Citaten over geloven aforismen citeert de grote.

Bernard le bovier de fontenelle filosofen zullen nooit. Door de liefde blijf je geloven en hopen happinezz. Citaten over geloven aforismen citeert de grote. Blijven geloven in jezelf believe pinterest. Blijf altijd in jezelf geloven l loe liefdes en levens. Durf jij jezus te geloven ontdek god. Citaten geloof beste ideeën over op pinterest. Geloven bijbelteksten en quotes geloof bijbel citaten. Meer dan christelijke spreuken op pinterest. Geloven tot slot hoe ik het leven beleef. We are one liefdevolle citaten. Wat is geloven voor de één een vraag ander. Gelukkig zijn is genieten van wat je hebt en geloven in. Motiverende citaten quot geloven in je dromen en zij kunnen. Niccolò machiavelli citaten aforismen citeert de grote.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.